Szolgáltatásaink

Grafikai tervezés

Vállalkozásához igazított egyedi grafikai arculatot tervezünk. A különböző igények figyelembe vételével 3 design csomagot hoztunk létre.

Minimum design

Egyszerű grafikai megoldás, elsősorban olyan weboldal akhoz ajánljuk, ahol az alapvető ergonómiai és átláthatósági követelmények mellett a szövegen, tartalmon van a hangsúly.

Médium design

Összetettebb megjelenés, több képpel, látványos, interaktív kialakítással. Egy jellemző arculattal rendelkező cég vagy termék bemutatásához ajánljuk. Némi animációval és sok kreatív ötlettel tesszük weboldal át különlegessé.

Maximum design

Elsősorban vizuális jellegű weboldal akhoz ajánljuk. Úttörő, meghatározó designt készítünk sok vagy nagy képekkel, animációkkal, egyedi megoldásokkal. Legyen exkluzív, divatos vagy játékos, mi megvalósítjuk.

Tartalmi megoldás

Egy weboldal nak ma már sok elvárásnak kell megfelelnie. Az információ közlése mellett szükség lehet akár naponta frissülő tartalomra, vagy egyedi szolgáltatásokra a látogatók felé. A weboldal tudása szempontjából 3 csomagot állítottunk össze.

Statikus tartalom

Gyors lehetőség, hogy vállalkozásával vagy új termékével megjelenjen az interneten. Azoknak ajánljuk, akik fontosnak érzik, hogy ügyfeleik megtalálják őket, de nincs szükségük bonyolultabb szolgáltatásokat nyújtani.

Dinamikus tartalom

A legtöbb vállalkozás weboldal át talán ebbe a kategóriába sorolhatjuk. Amellett, hogy az alapvető információkat ügyfelei és leendő ügyfelei elérik az interneten, nyújthat nekik további szolgáltatásokat. Legyen az rendszeresen frissülő tartalom, bővebb információk termékeiről, vagy fórumozási lehetőség.

Portál tartalom

Azoknak ajánljuk, akik vállalkozásuk fő célcsoportjául az internetezőket tűzték ki, vagy nagy hangsúlyt fektetnek az ügyfeleikkel való kommunikációra. Rendszeres hírekkel, közösségi szolgáltatásokkal, profi terméktámogatással kívánnak ügyfeleik segítségére lenni.

Arculattervezés

Ha nincs elképzelése leendő weboldala kinézetét illetően, grafikusaink segítenek az oldal megtervezésében. Ötleteikkel, grafikák tervezésével az Ön igényeinek megfelelő webes arculatot készítenek. Ezzel kapcsolatban kérje ajánlatunkat.

Abban az esetben, ha nincsen céges arculata, ajánljuk induló csomagunkat, mely tartalmaz bizonyos arculati elemeket. Továbbá akár cége logójának megtervezését és teljes arculati kialakítását is ránk bízhatja. Kérje ajánlatunkat.

Keresőoptimalizálás

Szakembereink és tartalomfejlesztőink tudják, hogyan kell a Google és egyéb népszerű keresők programjaihoz úgy megírni és szerkeszteni az oldalt, hogy a lehető legjobb helyezést érjen el a találati listákon. Tanácsot és ötleteket adunk a tartalom megírásához, és elhelyezünk az oldalon olyan megoldásokat, amik segítik a kiemelt helyezést a keresők találati oldalain. Ezzel kapcsolatban kérje ajánlatunkat.

2 év garancia

Rendelkezésre állunk, ha bármilyen kérése, új ötlete van, vagy segítségre van szüksége.

Miért fontos a garancia?

Az utóbbi időben rengetegen vállalnak weboldal készítést, de egy új weboldal esetében nem elhanyagolható annak hatékonysága. A laikusok számára a különböző (például elavult) megoldások látszólag ugyan azt eredményezik, de hatalmas különbségek jelentkezhetnek a későbbiekben a hatékonyságban.

A hatékonyság jelenti az ergonómiát, a látogatók teljes körű kiszolgálását és navigálását az oldalon. Jelenti a működés zavartalanságát akár sok idő elteltével is. Jelenti továbbá a rendszer felkészültségét a megnövekedett igénybevételre, például több ezer/tízezer látogató egyszerre történő kiszolgálását.

Hogyan tudjuk biztosítani a weboldal maximális hatékonyságát?

Fejlesztőink folyamatosan figyelik a programnyelvek legújabb változatait, szervereinket folyamatosan frissítjük, hogy naprakészek maradjunk.

Az írott és íratlan szabályok (W3C ajánlások, objektum orientált szemléletmód stb...) teljes betartásával nyugodt szívvel vállalunk mindenre kiterjedő garanciát az általunk készített weboldalakra.

Banner készítés

Ma már különösen fontos, hogy az oldalát reklámozó bannerek figyelemfelkeltőek, szépek, de egyértelműek legyenek. Új weboldal ának arculatához igazított álló vagy mozgó bannert készítünk, akár több méret-szabvány szerint is. Ezzel kapcsolatban kérje ajánlatunkat.