Induló csomag

Egy weboldal rengeteg új előnyt jelent egy cég életében, viszont a mindennapi kapcsolatok során szükség van kézzelfogható termékekre is, például névjegykártyákra, e-mail sablonra. Partnereink segítségével egy cég számára elengedhetetlen termékeket kínálunk új weboldala mellé.

Tudjuk, hogy a grafikai stúdiók, web-fejlesztők és nyomdák közti ingázásnál hasznosabban szeretné eltölteni idejét, ezért induló csomagunk mindent tartalmaz, amire egy kis- és középvállalkozásnak szüksége lehet az ügyfelekkel való kommunikációban:

Induló csomag

E-mail sablon

Új weboldala mellett szüksége lesz céges arculattal ellátott e-mail sablonra, hogy ügyfeleinek ezzel küldhesse el leveleit. Az e-mail sablon tartalmazhat logót, képet, szépen megformázott szöveget, valamint digitális aláírást cége vagy az Ön adataival.

Animált bannerek (hirdetés)

Weboldala arculata alapján elkészítünk Önnek 2 db animált flash bannert. A bannereket felhasználhatja weboldala hirdetésére: elküldheti partnereinek, akik elhelyezhetik saját weboldalukon.

100 db névjegykártya

Nyomdai ágazatunk elkészít Önnek 100 db színes névjegykártyát, a céges arculat alapján.

Egy éves tárhely

Hosting divíziónk egy évre szóló tárhelyet is biztosít új weboldala számára. A tárhely 500 MByte méretű, és 99,9%-ban rendelkezésre áll.

 

Mindezt egyetlen, egyszeri összegért, 30 000 Ft-ért.